GELURI TRATAMENT

Bio Sculpture oferă o gamă variată de geluri tratament care vor proteja unghia naturală și care vor acționa pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale unghiilor. Mai jos puteți afla informații despre fiecare dintre geluri: Base Gel cu vâscozitate ridicată, geluri pentru întărire *Soft Gel, Medium Gel, Hard Gel si Gloss Gel.

Gelurile tratament pot fi utilizate în combinație pentru manichiuri personalizate în funcție de tipul unghiilor. Aceastea se auto-nivelează lăsând suprafața unghiei naturale netedă și nu au un miros neplăcut, făcând din experiența manichiurii o plăcere.



Base Gel (gelul bază)

Se folosește ca strat de bază pentru fiecare tratament, direct pe unghia naturală și se polimerizează în 30 de secunde la acțiunea lămpii LED cu lumină UV. Asigură o aderență mai bună pentru aplicarea celorlalte geluri tratament și creează o suprafață netedă pentru aplicarea gelurilor colorate. Ingredientul care stă la baza acestui produs minune este rășina din trestie de zahăr! Particulele de keratină umplu locurile din straturile unghiei de unde keratina lipsește si ajută la reconstrucția plăcii unghiale.

SOFT GEL

Este un gel de rezistență cu flexibilitate ridicată care se aplică după Base Gel în cazul unghiilor subțiri, fragile sau exfoliate. Nivelul ridicat de flexibilitate după polimerizare permite unghiei, dar și gelului să se miște în voie fară să pună presiune pe patul unghial, ajutând în acest fel la tratarea disfuncțiilor (exfoliere, stratificare, rupere în zona de stres), dar și la prevenirea acestora (în cazul unghiilor sănătoase, dar subțiri).

MEDIUM GEL

Este un gel de rezistență care se aplică după Gelul Bază în cazul unghiilor sănătoase și cu flexibilitate medie. Cu ajutorul acestui gel puteți să purtați unghiile naturale cât de lungi doriți deoarece acesta permite construirea unui arc superior care acționează ca un sistem de susținere a lungimii.

HARD GEL

Gelul HARD se folosește întotdeauna în combinație cu Gelul BAZĂ. Are puterea acrylului, dar frumusețea gelului. Oferă un strat final tare cu flexibilitate mică sau inexistentă. Este perfect pentru prelungirea unghiilor de orice tip.

GLOSS GEL

Este gelul sticlos care se aplică la finalul tuturor tratamentelor cu gel și este rezistent la zgârieturi, fapt ce asigură durabilitatea manichiurii. Acesta protejează culoarea împotriva decolorării.

FREE EDGE GEL

Gelul FREE-EDGE este folosit pentru repararea unghiilor rupte sau scurte. Se utilizează împreună cu Gelul BAZĂ și Gelul SOFT/ MEDIUM pentru extinderea unghiei naturale.

© Copyright Bio Sculpture Romania 2016