DEZVOLTAREA CARIEREI

Standardul ridicat al Bio Sculpture în training-ul pentru unghii și sprijinul continuu pe care îl oferă produce tehnicieni promovați în întrega lume!

Pentru a fi un tehnician de unghii de succes e nevoie de antrenament solid în analiza unghiilor și în stăpânirea cunoștiințelor despre produsele din gama Bio Sculpture. Certificarea Bio Sculpture Gel este recunoscută pe plan internațional ca o dovadă a competenței tehnicienilor de unghii profesioniști.

Bio Sculpture Gel a atins excelența în formarea tehnicienilor de unghii prin utilizarea unui tip de predare care permite cursanților să învețe prin stimularea mai multor simțuri: auz, văz, atins.

IMPORTANȚA EDUCAȚIEI

La fel ca pielea și părul, unghiile noastre sunt unice și ar trebui să fie tratate personalizat în funcție de tipul și de condiția lor. Bio Sculpture este singurul sistem de îngrijire a unghiilor care oferă tratamente specific gândite cu geluri tratament, asigurând un rezultat care urmărește sănătatea unghiilor, de lungă durată și care intră în armonie cu stilul de viață al clientului.

Pentru a oferi un tratament corect este important pentru un tehnician de unghii să înțeleagă terminologia unghiilor, tipurile de unghii și condiția în care se găsesc acestea, stilul de viață și activitățile clientului, tehnicile de aplicare și multe altele. Astfel, formarea si educația sunt esențiale. Sistemul Bio Sculpture vine in sprijinul tehnicianului de unghii tratand cu succes orice tip de afectiune  care nu are la bază o cauză medicală.

DEVINO PARTE A FAMILIEI DE LIDERI

Bio Sculpture Gel este liderul dovedit în ceea ce privește aspectul, sănătatea, durabilitatea, simplitate și îndepărtarea ușoară. Training-ul Bio Sculpture Gel este esențial pentru tehnicianul de unghii care își dorește să dețină toate informațiile importante despre terminologia unghiilor și analiza acestora pentru a fi un excelent profesionist.

Prin selectarea corespunzătoare a gelului tratament din spectrul Bio Sculpture Gel și prin folosirea tehnicilor corecte de aplicare, cunoștințele dobândite vor permite tehnicianului de unghii să satisfacă toate așteptările clientului și să îi fidelizeze pe aceștia datorită rezultatelor impecabile. Bio Sculpture are o gamă largă de geluri colorate ce va satisface orice preferință. 

Odată devenit tehnician acreditat Bio Sculpture ai acces la o rețea de profesioniști din toată țara. De asemenea, trainerii noștri îți stau la dispoziție pentu a te ajuta și după terminarea cursurilor.
 
FAMILIA DE PROFESIONIȘTI BIO SCULPTURE TE AȘTEAPTĂ!

 

NUME*

PRENUME*

Email*

MESAJ

Securitate*

CAMPURI OBLIGATORII*

© Copyright Bio Sculpture Romania 2016