Întrebari Frecvente

Nu, pentru a deveni un tehnician de unghii Bio Sculpture este necesar să faceți training-ul atestat în funcție de background-ul pe care îl aveți în educație estetică. Din postura de lider mondial în îngrijirea sănătoasă a unghiilor Bio Sculpture Gel este un sistem de îngrijire a unghiilor bazat pe training-ul destinat exclusiv celor calificați profesional ca tehnician de unghii Bio Sculpture Gel. Metodele specifice și tehnicile corecte de aplicare, cunoștiințele referitoare la terminologia unghiilor, analiza unghiilor și cunoașterea produsului sunt esențiale pentru a folosi cu succes Bio Sculpture Gel.

Bio Sculpture Gel se aplică peste unghia naturală și imită mișcarea naturală și flexibilitatea unghiilor dumneavoastră păstrând unghiile protejate cu un strat superior de culoare care nu se ciobește. Nu există timp de uscare cu Bio Sculpture datorită faptului că se întărește în 30 de secunde sub acțiunea unei lămpi UV fluorescente sau UV Led testată pentru normele de siguranță. Este nevoie de o lustruire minimă a unghiei naturale și nu necesită amorsă, deshidratare sau balansarea Ph-ului.

Sănătatea și siguranța, conservarea și grija față de angajații noștri interni, tehnicienii de unghii și clienții lor este de cea mai mare importanță pentru brand-ul Bio Sculpture Gel. Bio Sculpture Gel este singurul sistem de îngrjire a unghiilor la nivel mondial care a primit un calificativ de 5 stele pentru siguranță, pentru tolerabilitate și eficacitate. Bio Sculpture Gel nu este testat pe animale și se ridică la standardele vegetariene și non-vegetariene, este 100% vegan și NU folosește produse de origine animala în oricare dintre ingredientele sale. Sediul principal și laboratorul Bio Sculpture Gel este situat în Clocolan, Africa de Sud, fiind înconjurat de superbul relief African și animale salbatice. Este o clădire prietenoasă pentru mediu care climatizează fluxul de aer, utilizează iluminatul natural și stocarea auto-sustenabilă a apei. Fabrica are certificare ISO 22716 pentru Calitatea Practicilor de Fabricare și este condusă sub Sistemul de Management al Calității ISO 9001: 2008, evaluat anual de către SABS și SGS.

Bio Sculpture Gel este alternativa sănătoasă pentru îngrijirea unghiilor și nu conține chimicale dăunătoare precum formaldehida, rășina de formaldehida, toluenul DBP, camforul sau acetona. Dacă Bio Sculpture Gel este aplicat corect și îndepărtat corect nu va fi afectată în vreun fel suprafața unghiei. Bio Sculpture Gel are o gamă largă de produse naturale de îngrjire a unghiilor care poate fi folosită zilnic pentru a promova sănătatea și întreținerea unghiilor și pielii dumneavoastră. Nu există necesitatea unei pregătiri prin abraziune, amorsă, agenți de coagulare sau deshidratare și este nevoie de foarte puțină șlefuire astfel încât unghia naturală să nu fie afectată sau deshidratată.

Bio Sculpture Gel rezista până la 3 săptămâni pe unghie, dar a dat dovadă de longevitate de peste 5 săptămâni și până la 6-8 săptămâni pentru degetele de la picioare datorită faptului că aceste unghii cresc mai lent decât cele de la mână. Bio Sculpture Gel poate dura mai mult la clienții care își îngrijesc și întrețin unghiile cu grijă. În acest sens există gama de îngrijire personală ce conține produse ce pot fi utilizate acasă.

Alege un salon de 5 stele Bio Sculpture Gel cu un tehnician de unghii care are un certificat de tehnician de unghii profesionist ( de la Bio Sculpture Gel ). Acesta este singurul mod prin care Bio Sculpture Gel poate garanta și asigura clientelei un tratament autentic Bio Sculpture Gel. Toți tehnicienii cu un certificat de tehnician de unghii profesionist au fost educați și evaluați de către un educator Bio Sculpture atestat pentru a asigura calitatea muncii lor. Asigurați-vă că salonul pe care îl vizitați utilizează produse Bio Sculpture Gel. Tehnicienii de unghii care au primit certificarea Premium de tehnician de unghii au dobândit acest certificat de 5 stele datorită faptului că au întrunit criteriile stricte prestabilite, inclusiv în ceea ce privește cea mai mare calitate a abilităților referitoare la îngrjirea unghiilor. Saloanele cu un certificat de salon de 5 stele au dobândit aceste acreditări speciale pentru că îndeplinesc toate cerințele de 5 stele.

Unitatea de lux întărire cu LED UV Bio Sculpture Gel este testată de Agenția Australiană pentru Protecția Împotriva Radiațiilor și Siguranță Nucleară. Agenția de siguranță a confirmat că emisiile UV ale unității Bio Sculpture sunt predominat din spectrul UVA și că lămpile noastre sunt sigure pentru utilizarea și aplicarea gelului nostru. Cu toate acestea, întărirea gelului aplicat pe degetele de la mâini și de la picioare va necesita mult mai puțină expunere decât timpul maxim admis și nu prezintă niciun risc. Atât unitatea de întărire furnizată de Evo cât și de Bio Sculpture sunt conforme prin lege cu directiva EMC europeană 2014/30/EU ( Compatibilitate electromagnetică ) și sunt certificate cu marca CE ( Certificat European de Conformitate ).

Da. Întreaga gamă de produse Bio Sculpture Gel inclusiv unitatea de lux de întărire cu Led UV este sigură pentru utilizarea în timpul sarcinii.

Sistemul Bio Sculpture Gel este un produs foarte diferit de celelalte geluri și geluri hibride, diferența principală constând în faptul că Bio Sculpture Gel nu va cauza deteriorări ale unghiei naturale. Majoritatea sistemelor cu gel de pe piață sunt pe bază de acrilic și nu pot fi îndepărtate fără șlefuire excesivă și deteriorare a unghiei naturale. O altă diferență între sistemul nostru și altele de pe piață este acela că nu necesită amorsă sau deshidratare pentru a face gelul să adere la unghia naturală. Noile formule de gel hibrid se situează undeva între lac de unghii și gel. Durează mai mult decât lacul de unghii tradițional, dar nici pe de parte cât durează Bio Sculpture Gel. Noi, cei de la Bio Sculpture, suntem foarte mândri de formula noastră unică fără acrilic care permite clienților să-și mențină unghiile sănătoase și în același timp să poată purta o unghie îmbunătățită sau o manichiură care nu se ciobește. Putem construi sculpturi din gel pentru cei care doresc să-și lungească unghiile, trata unghii cu probleme și repara unghii rupte. Oferim opțiuni unice de Nail Art și avem posibilitatea de a adăuga durabilitate unghiilor, niciunul dintre gelurile hibride neavând această posibilitate. Bio Sculpture oferă culoare foarte subțire și de lungă durată pentru degetele de la picioare – ceea ce acrilicele nu pot face.

Bio Sculpture Gel are un tip de gel specializat pentru fiecare tip de unghie, fiecare problemă și fiecare lungime care se potrivește perfect preferințelor personale ale clientului și modului său de viață: Tip de unghie – naturală, deteriorată, flexibilă, medie sau dură. Problemă – exfoliere, fragilitate sau unghie pernicioasă, etc. Lungime – scurtă, medie sau lungă și extensii/ îmbunătățiri de unghii. Stil de viață – hobby-uri, cerințe ale jobului, unghii de designer sau preferințe personale.

Există două tipuri diferite de pete albe și anume pete albe uscate și pete albe umede. Vremea, medicametele, expunerea la elemente sau etică de lucru discutabilă pot să aibă toate un efect advers asupra sănătății suprafeței unghiei. Petele albe uscate se observă de obicei pe unghii care sunt acoperite cu gel sau lac de unghii indicând că unghia este uscată și deshidratată. Recomandăm ca petele albe uscate să fie trate cu tratamentul nutritiv de unghii Bio Sculpture.

Crăpăturile mici ale gelului indică faptul că unghia naturală este mai flexibilă decât gelul aplicat. Ajustați rutina tratamentului dumneavoastră pentru a lua în calcul o unghie mai flexibilă. Gelul moale este folosit de obicei ca strat de întărire peste unghiile naturale moi și va oferi un suport extra flexibil pentru unghia naturală prevenind crăparea sau spargerea pe latura expusă. Gelul mediu și gelul tare sunt folosite ca strat de întărire pentru a oferi suport unghiilor dure, sculpturilor și vârfurilor.

Aplicați un strat Bio Sculpture Gel pe unghiile dumneavoastră. Gelul va proteja marginea expusă a unghiei naturale și va preveni uzarea ei. Veți fi uimită cât de repede vor crește unghiile dumneavoastră. De fapt acest lucru se datorează faptului că nu se rup sau uzează. Încetul cu încetul vă veți obișnui în mod natural cu noua lungime pe măsură ce crește unghia. Dacă vă roadeți sau maltratați unghia cronic, tentația de a o mușca va fi mai mica dacă toate unghiile dumneavoastră se vor lungi instantaneu. După două săptămâni îndepărtați primul strat și reaplicați-l. Unghiile dumneavoastră naturale vor crește până la lungimea dorită fără să vă dați seama. Bio Sculpture oferă de asmenea o întregă gamă de creioane pentru tratamentul unghiilor naturale disponibile la vânzare pentru toate tipurile de unghie și toate problemele, pentru hrănirea, întărirea și protejarea unghiei naturale și conservarea sănătății unghiei.

Nu este recomandat. Top coat-ul Bio Sculpture are o formulă specială care protejează suprafața gelului împotriva absorției substanțelor zilnice care pot dăuna sau păta gelul. Top coat-ul de la alte mărci poate cauza decolorarea și chiar înmuierea gelului. Acest lucru se datorează reacției chimice dintre top coat și gel.

Intensitatea neuniformă a culorii poate semnifica faptul că presiunea pensulei tehnicianului este prea mare ceea ce are ca rezultat subțierea culorii provocând o aplicare inegală pe suprafața unghiei. Folosiți o pensulă curată și aplicați prin tușe care se întrepătrund când aplicați gelul. Asigurați-vă că presiunea aplicării este delicată fără să cauzeze depărtarea firelor de păr ale periei în timpul aplicării.

Bio Sculpture Gel se îndepărtează în câteva minute cu o soluție de îndepărtare a gelului special concepută pentru a face acest lucru fără a dăuna sau a deshidrata unghia naturală. O dischetă mica de bumbac este îmbibată cu soluția de îndepărtare care se plasează direct peste gel. Vârful degetului se înfășoară după aceea în folie. Folia poate fi acoperită cu Bio Sculpture Soakies pentru extra suport sau se poate plasa în mănuși calde Bio Sculpture pentru îndepărtarea rapidă. După aproximativ 10 minute gelul poate fi îndepărtat cu grijă prin decojire lăsând unghia naturală perfect sănătoasâ și nedeteriorată. Lacul de unghii Bio Sculpture poate fi aplicat peste un strat de gel pentru o schimbare instantanee a culorii sau cu o nuanță asortată. Lacul de unghii poate fi folosit pentru a a umple spațiile crescute între ședintele de aplicare a gelului. Lacul de unghii Bio Sculpture se îndepărtează cu ușurință cu dizolvantul fără acetonă Bio Sculpture fără a deteriora manichiura Bio Sculpture Gel de dedesubt.

© Copyright Bio Sculpture Romania 2016