Elmien Scholtz - Fondator Bio Sculpture Gel

"Mâinile sunt cartea ta de vizită în viață, iar unghiile sunt punctul lor central."

Povestea lui Elmien începe din pasiune și continuă prin perseverență, dorință constantă de îmbunătățire și respect față de utilizatorii brand-ului.

În 1988, Elmien a introdus pentru prima dată în lume gelul de unghii care se întărește la UV și se îndepărtează cu ușurință prin înmuiere, alături de o gamă variată de culori, sub numele de BIO SCULPTURE GEL. Folosită în saloane, gama de produse tratament ajută unghiile să devină puternice și flexibile, luciul de final întărește și protejează unghia naturală, iar culorile durează în stare perfectă mai multe săptămâni. Astăzi, Bio Sculpture Gel este în continuare liderul mondial în îngrijirea unghiilor sănătoase.

O PASIUNE CARE EVOLUEAZĂ

Bio Sculpture Gel nu a fost conceput ca să devină un brand internațional faimos. Încă din copilărie, Elmien a fost fascinată de unghiile frumoase, iar această fascinație a devenit pasiune. După terminarea studiilor la Academia de Frumusețe CIDESCO din Africa de Sud, aceasta și-a deschis primul salon, însă nu a reușit să găsească niciun produs de unghii premium care să atingă standardele ei de calitate. Și-a continuat studiile în domeniul îngrijirii unghiilor în SUA și a ajuns la concluzia că pentru a lucra cu un produs care să atingă toate standardele de calitate va trebui să creeze ea unul. În aceeași perioadă, s-a căsătorit cu Dr. Carl Scholtz care a susținut-o în timpul dezvoltării produsului.

Elmien nu a pus accentual doar pe frumusețe, ci și pe sănătate și siguranță, fără a neglija mediul înconjurător. După consultarea a numeroși oameni de știință, profesioniști în domeniile lor BIO SCULPTURE GEL a fost înregistrat și a crescut pe măsura calității sale. Elmien a fost un adevărat pionier în domeniul îngrijirii unghiilor.

În prezent sediul central al BIO SCULPTURE GEL este situate în Africa de Sud, în orășelul Clocolan. Vizitatorii experimentează cu adevărat minunea liniștii și păcii. Fabrica ultra-modernă de 3000 mp, este o clădire ecologică, care climatizează fluxul de aer, utilizează iluminatul natural și stocarea auto-sustenabilă a apei.

Fabrica este certificată ISO 22716 pentru calitatea practicilor de manufactură și este gestionată în conformitate cu ISO 9001:2008 Sistem de Management al Calității. Toți cei care vizitează locul sunt primiți călduros de familia Bio Sculpture. Aici este acasă pentru Bio Sculpture și locul în care se petrece magia.

La Congresul Internațional CIDESCO găzduit de Africa de Sud în 1995, Elmien a fost copleșită de interesul venit din străinătate. Ea a fost invitată la Washington DC Expo pentru a sărbători a 50-a aniversarea CIDESCO, precum și să participe la expoziția anuală a Exportatorilor Internaționali, unde Bio Sculpture a fost prezentat întregii lumi. În 2006 Elmien a câștigat Premier’s Award ca exportator al anului. Până în 2016 Bio Sculpture s-a extins în peste 30 de țări.

Bio Sculpture a continuat să se dezvolte într-un sistem complex de îngrijire a unghiilor și, cu ajutorul unui proces continuu de cerecetare și dezvoltare, a ținut pasul cu o industrie în plină creștere. Gama de produse s-a extins exponential, iar prin stabilirea unor noi standarde, acest sistem superior de îngrijire a unghiilor a devenit cunoscut ca liderul mondial în industria îngrijirii unghiilor.

Elmien, fondator și director al Bio Sculpture International, alături de soțul ei Dr. Carl Scholtz, în calitate de CEO, au îndreptat compania către success. În perioada 2002-2003 Bio Sculpture Gel a participat la un studiu realizat de Institutul de cercetare clinică FARMOVS PAREXEL pentru evaluarea eficienței și tolerabilității gelului de unghii ce se întărește la lumina UV și a primit un CERTIFICAT DE 5 STELE PENTRU SIGURANȚĂ o premieră în industrie. Bio Sculpture continuă să câștige numeroase premii naționale și internaționale, precum Afacerea Anului, Cel mai bun produs pentru profesioniști sau Premiul din partea cititorilor pentru diferite produse din gamă.

© Copyright Bio Sculpture Romania 2016