TRATAMENTE PENTRU UNGHII ȘI PIELE

Bio Sculpture Gel oferă o gamă completă de produse pentru toate tipurile de unghii. Rolul lor este de a hrăni și proteja unghia naturală și de a încuraja creșterea unghiilor sănătoase. Produsele de îngrijire tratează o serie largă de afecțiuni: unghii moi, piele și cuticule uscate, apariția petelor albe pe suprafața unghiei și multe altele cu care ne confruntăm zilnic. Extractele de plante și fructe din compoziție contribuie activ la reîntinerirea unghiilor naturale pentru a fi sănătoase și frumoase!


Cuticle Oil

Formulă special creată ca să combată deshidratarea cuticulelor. Uleiul pentru unghii și cuticule conține ulei de migdale, ulei de jojoba, ulei de avocado și Vitamine E. Acest tratament va re-hidrata cuticulele și placa unghială. Masând uleiul pe suprafața și în zona unghiei, în mod regulat, acesta va echilibra nivelul de umiditate al plăcii unghiale și al pielii din jurul ei.

Lavander Base

Formulă îmbogățită cu ulei esențial de lavandă pentru a ajuta prin hidratare și calmare unghiile fragile, uscate și exfoliate. E recomandată aplicarea unui strat sub lacul de unghii ca strat de bază sau aplicarea a două straturi pentru a oferi unghiilor o culoare delicată. Lavander Base este un produs excelent pentru tratarea unghiilor dureroase sau cu infecții fungice.

Cuticle Cream

Formulă îmbogățită cu uleiuri esențiale pentru cea mai buna hidratare a cuticulelor.

Cuticle Remover

Formulă ce înmoaie cuticulele dificile și ușurează întregul proces. Utilizați pentru a înmuia și ridica pielea încăpățânată de pe unghii și din zona cuticulelor. Aplicați și așteptați un minut, apoi îndepărtați ușor pielea înmuiată utilizând un împingător metalic pentru cuticule.

Vitamin Dose

Produsul conține o varietate de vitamine care sunt transmise patului unghial pentru întinerire, hidratare, întărire și hrănire. Asigură unghiilor vitaminele necesare B1, B2, B12, C și P. Aplicați Vitamin Dose pe placa unghială - celulele unghiilor se vor deschide pentru a primi vitaminele. Permiteți câteva momente formulei să fie absorbită apoi continuați manichiura sau tratamentul cu gel. Folosiți în timpul pregătirii unghiei pentru manichiură, înainte de a aplica gelurile.

Executive Base

Întărește unghiile fragile, casante și are rolul de a facilita îndepărtarea rapidă și ușoară a gelului. NU conține Toluen, Dibutil ftalat (DBP), Formaldehidă sau Camfor. Acționează pentru întreținerea și îngrijirea unghiei, comprimând cheratina din unghie pentru a întări unghiile moi. Unul dintre componentele Executive Base este Acetil – Metionina, un derivat esențial din amino-acizi, necesar pentru sintetizarea cheratinei din unghie. Aplicați un strat subțire în centrul unghiei naturale înainte de aplicarea gelului pentru o îndepărtare ulterioară ușoară și rapidă a gelului.

Oxy-Gain Base

Formulă pentru unghii moi, ciobite și exfoliate. Baza Oxy-Gain este un produs revoluționar cu o formulă specială care ajută la refacerea nivelurilor de oxigen din unghia naturală. Proprietățile hidratante și nutritive ale uleiului de Camellia ajută la fortificarea și întărirea unghiilor naturale. Ingredientul activ - Acetil Metionina - va întări unghiile naturale și va crește rezistența la ciobire și la exfoliere.

PROTEIN BASE

Formulă pentru unghii subțiri și lipsite de strălucire. Protein Base este un amalgam de Arginină activă și Keratină hidrolizată în particule biodegradabile pentru absorbția ușoară pentru a fortifica unghiile. Tea Tree Oil, Vitamina E și Lecitina sunt reduse la micro dimensiuni pentru a crește penetrarea. Creează unghii sănătoase, netede și lucioase.

© Copyright Bio Sculpture Romania 2016